Τραμπάλα-γέφυρα Ουράνιο Τόξο Με στρωματάκι

220,00
Ένα ιδανικό παιχνίδι είναι εκείνο που αρέσει στο παιδί, δίνει χώρο για φαντασία του, το αναπτύσσει και δεν χάνεται το ενδιαφέρον για αρκετά χρόνια. Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ - ΓΕΦΥΡΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ είναι ακριβώς αυτό το παιχνίδι. Προορίζεται για αγόρια και κορίτσια, για μωρά και νήπια, για διαδραστικά παιχνίδια και φυσική ανάπτυξη.

Το παιχνίδι αυτό απαιτεί ψυχική και σωματική προσπάθεια από το παιδί και ταυτόχρονα του δίνει χαρά, μια αίσθηση ικανοποίησης και ενεργοποιεί τη φαντασία.

Το παιχνίδι ΤΡΑΜΠΑΛΑ - ΓΕΦΥΡΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ενεργοποιεί την αναπνοή, την κυκλοφορία του αίματος και τις μεταβολικές διεργασίες, βελτιώνει τις κινήσεις, αναπτύσσει τον συντονισμό τους, την ταχύτητα, δύναμη, αντοχή.

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο και συμπληρώνει επιτυχώς το εσωτερικό χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό του.
Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει στρώμα σε χρώματα της επιλογής σας.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται σε 4-10 ημέρες

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Προτεινόμενη Ηλικία: από 6 μηνών

Διαστάσεις MINI: 36 εκ х 82 εκ х 46 εκ
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος εως 60 kg.
Ηλικία εώς 5 ετών

Διαστάσεις MAXI: 45 εκ х 104 εκ х 53 εκ
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος εως100 kg.
Ηλικία εώς 12 ετών

Κατασκευάζεται από ξύλο σημύδας
  Η πληρωμή πραγματοποιείται με τραπεζική μεταφορά της προκαταβολής 50% του κόστους ενώ το υπόλοιπο καταβάλλεται μετά την παραλαβή της μονάδας γυμναστικής.

  Η παράδοση είναι δωρεάν μόνο μέσα στην Αθήνα (Δήμος Αθηναίων περιοχές: Κουκάκι, Κολωνάκι, Εξάρχεια, Ιλίσια, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πετράλωνα, Κολωνός, Σεπόλια, Ριζούπολη, Πατήσια, Κυψέλη, Γκύζη, Αμπελόκηποι). Για το υπόλοιπο Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος μεταφορικών εξόδων ανέρχεται σε 10€

  Στην τιμή ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ η εγκατάσταση

  • Παράδοση σε 4-10 ημέρες

  → Τηλεφωνική παραγγελία (+30) 28973-00764
  Facebook ǁ Instagram ǁ WhatsApp

  Αποστολή - παράδοση
  Πολιτική επιστροφών
  Σχετικά προϊόντα
  Click to order
  Η παραγγελία σας
  Total: 
  Τηλέφωνο
  Τ. Κ.
  Payment method